Solution By Victus: Face the sun- förstklassigt solskydd för ansikte och kropp

Helgen har varit helt fantastisk med sina varma strålar! Idag har jag faktiskt premiärsolat i bikini. :)
Alltid härligt att lapa sol & fylla på D-vitaminförrådet lite. Hoppas ni oxå hunnit med att njuta av solens strålar.?
Dock är det ju som ni vet väldigt viktigt med  solskydd och jag tänkte tipsa er om Solution By Victus som jag nyligen fick pressutskick ifrån. Har haft deras fantasiska solprodukter på mej hela helgen.

Solen är underbar, men som välkänt kan dess UV-strålar allvarligt kan skada vår hud och ge upphov till bland annat pigmäntfläckar, till utseendet förtidigt åldrad hud och i värsta fall hudcancer. Men det är först på senare tid som forskning uppmärksammat att även solens infraröda strålar, så kallad IR-strålning, är skadliga.
IR-strålningen kan öka hudens temperatur så pass mycket att brännskador bildas. Dessa yttrar sig på liknande sätt som de av UV-strålning. Dessutom utgör IR-stråling hela 54% av solens strålar, till skillnad från UV-strålningen som utgör 4%. För att bibehålla en ung och spänstig hud rekommenderar hudvårdsexperter att man använder solskydd varje dag oavsett årstid.
Solution By Victus Face the Sun med SPF 30 och IR-filter är det optimala solskyddet för dagligt bruk. Face The Sun SPF 30 påminner om vanlig dag- eller nattkräm med dess lättabsorberande formula och återfuktande egenskaper, vilket gör solskyddet till en självklar del av hudvårdsrutinen. Den höga solskyddsfaktorn skyddar huden året runt och passar alla hudtyper.
Med en praktiskt sprayflaska är Face The Sun SPF 25 lättaste sättet att skydda hela kroppen. Spraylotionen ger en fräsch, återfuktande känsla och används med fördel flera gånger under en solig dag. 

Victus Clinic är en av landets främsta leverantörer av högteknologisk estetisk apparatur och expertframtagen hudvård.Victus Clinic ägs av Victus Medical Group som verkat inom affärsområdena friskvård och skönhet i över ett decennium. Victus Clinic levererar alltid den allra senaste tekniken och erbjuder behandlingsmetoder och hudvård med överlägsna resultat. Läs mer på victusclinic.se Kommentarer

Populära inlägg