eos lanserar Crystal- ett vaxfritt läppbalsam med ultralätt känsla!

Härlig presslunch presenterades på Oaxen då Eos Crystal lanserade deras nya vaxfria läppbalsam. 


Amerikanska hudvårdsproducenten eos tog marknaden med storm med sina sfärformade läppbalsam som innehåller högkvalitativa och naturliga ingredienser. Nu lanserar eos ännu en banbrytande nyhet - Crystal. Crystal har en patenterad och helt vaxfri formula som ger en tyngdlös känsla och djupverkande återfuktning. Formulan är helt transparent och påminner om en kristallklar liten juvel. Tack vare avsaknaden av bivax är läppbalsamserien dessutom hundra procent vegansk. 

Nya Crystal innehåller fem noggrant utvalda naturliga oljor samt sheasmör, en ingrediens som är rik på antioxidanter och har en djupt återfuktande verkan på läpparna. Ingrediensen aloe vera hjälper till att bibehålla fastheten i huden och avokadoolja är rik på Vitamin E. Kokosolja återfuktar på djupet och solrosfröolja är en naturlig källa till fettsyror. Vidare innehåller Crystal även ricinolja, som främjar hudens naturliga produktion av elastin och kollagen. Crystal är dessutom fri från parabener, petrolatum, mineraloljor och gluten.

Kombinationen av ingredienserna i nya Crystal ger maximal återfuktning och en viktlös känsla på läpparna efter att den har applicerats. Detta passar perfekt för konsumenter som söker en läppvårdsprodukt utan den tunga känslan som produkter innehållandes bivax och mineraloljor ofta ger. Nya Crystal kommer i de två subtila smakerna Vanilla Orchid och Hibiscus Peach.
 

eos Crystal läppbalsam kommer i förpackningar om 7 gram och säljs på Åhléns, hos utvalda apotek samt online från och med vecka 40, till det rekommenderade priset 79 SEK.

Kommentarer

Populära inlägg