I vår så lanseras Zoeva exklusivt hos Sephora.

ZOEVA

I vår så lanseras Zoeva exklusivt hos Sephora. Zoeva är ett tyskt kosmetikvarumärke och grundades år 2008 av grekiska Zoe Boikou. Namnet ’Zoeva’ kommer från ZOE, det grekiska ordet för ’liv’ och EVA, den första kvinnan. Till att från början ha haft ett utbud av endast 10 sminkborstar erbjuder nu Zoeva en komplett, professionell portfolio med över 50 sminkverktyg och 100 olika färger. Zoeva erbjuder en modern produktdesign till ett rimligt pris och fokuserar på att kvinnor världen över ska upptäcka sin individuella skönhet. 
Kvinnor har en speciell plats i Zoevas hjärta. Varumärket stöttar och arbetar regelbundet med olika typer av välgörenhet, främst inom områden som berör kvinnomisshandel och cancer. Att hjälpa kvinnor framhäva sin individuella skönhet och boosta deras självförtroende är en av Zoevas största ambitioner.

FANTASTISKA PALETTER
Zoeva har ett brett utbud av paletter för både ansikte och ögon. Paletterna är berikade med vitamin E och är 100% fria från parafen, fatalt-och parfymfria samt fria från mineraloljor.

EFFEKTIVA SMINKBORSTAR
Zoeva harett brett utbud av sminkborstar och erbjuder både singelborstar och lyxiga penselkit. Sminkborstarna är handgjorda och Zoeva erbjuder även ett veganskt utbud av borstar. 



 


Kommentarer

Populära inlägg