Pressutskick Sephoras vårnyheter 2018

Har fått ett pressutskick från VASS PR byrå med lite olika vårnyheter från Sephora!  Samtliga produkter kommer nu att kunna köpas på Sephora som ligger på Biblioteksgatan i Stockholm. Här nedan ser du några av de produkt nyheterna jag nu testar, samt har jag skrivit om dem var för sig i bloggen längre ner. Vad som är nytt på marknaden är ju att man tagit det här med Superfood ett steg längre och använder det nu även i skönhetsprodukter.

YOUTH TO THE PEOPLE
Age Prevention Superfood Cleanser
En mild superfoodrengöring som effektivt avlägsnar smink och skyddar mot fria radikaler. Den antioxidantrika rengöringen är PH-balanserad oc berikad med grönkål,spenat och grönt te.
Age Prevention Superfood Cleanser torkar inte ut huden, passar alla hudtyper och lämnar huden ren och fräst. Perfekt för att användas dagligen. Använd 1-2 pumpar av rengöringen och arbeta upp ett skum i handflatorna. Massera in och skölj sedan.

DRY SHAMPOO-GREAN TEA
En snabb lösning på smutsigt torrt hår-torrshampot 1/Formulan absorberar talgöverskott-glöm fet hårbotten 2/ Fräshar upp och tar bort lukt 3/ Perfekt om det inte finns tid för att tvätta håret. 4/ smidig att ta med på språng. 5/ Perfekt för att slippa gå ut med blött hår dessa kalla vinterdagar.

SHIMMERING POWDER
Shimmering Powder -Delicate Glow
Tillför en härlig lyster till huden med Shimmering Powder. Pudret har en ultrafin textur fylld av pigment som enkelt framöver ansiktets bästa drag. Finns tillgänglig i 2 nyanser.Delicate Glow och Natural Glow. Perfekta highlightern!

SKINFOOD 
Beauty RECIPE SLEEPING PACK
Beauty Recipe Sleeping Pack finns tillgänglig i två olika formulas berikade med mjölkextrakt och tomat eller avokado, för en mer strålande och återfuktad hud. Tomato Soup Sleeping Pack innehåller tomatextrakt som mjukgör och tillför lyster.

NARS
Natural Radiant Longwear Foundation-Patagonia
En foundation som håller sig fräsch oavsett situation. Den haren medium till heltäckande finish och mycket lång hållbarhet. Den täckande formulan stabiliseras genom en patenteras teknologi som gör texturen lätt och mjuk och känns som en andra hud.Över tid förbättrar den även hudens textur tack vare en kombination av extrakt från hallon,äpple, och vattenmelon.Ingredienserna bidrar till en mjukare hud med förbättrad elasticitet. Finns tillgänglig i 33 nyanser.

TOO FACED
JUST PEACHY-MATTE EYESHADOW PALETTE
Skapa en mängd olika looker med just Peachy.Ögonskuggpaletten inkluderar 12 matta och högpigmenterade skuggor i nyanser av persika, smörkräm och flera bruna färger. Ögonskuggorna är lätta att blanda ut och ger en jämn applicering.


DR JART +
Tiger Grass-Colour Correcting Treatment

Dr Jart +som är en global specialist när det kommer till termo-cosmetic produkter,introducerar Cicapair Tiger Grass Color Correcting Treatment utformad för att lugna känslig hy. Denna färgkorrigerande kräm innehåller Centella Complex, en exklusiv ingrediens. 
Tiger Grass är en tunn reparerande kräm som mjukgör. Vid applicering omvandlas krämens gröna ton till en rosabeige nyans och ger en lätt täckning. Krämen lugnar och skyddar huden samtidigt som den färgkorrigerar och jämnar ut huden. Krämen skyddar även mot luftföroreningar och UV-strålar som påverkar huden. Tiger Grass Color Correcting Treatment lanserar i limiten edition. 

NUDESTIX
NUDES MATTE ALL OVER FACE COLOR-Bondi BAE 
Möt det multifunktionella stiftet Nudes Matte som kan användas i hela ansiktet! Det mjuka högpiggmenterrade duo-stiftet inkluderar en borste som enkelt blandar ut färgen på ögon, läppar och kinder. Nudes Matte är perfekt för att få till en "no-makeup"look. Använd för att skapa konturer,som läppstift,eller varför inte för att highlighta? Möjligheterna är oändliga.Nudies Matte är vegansk, vattenfast torkar därför inte ut,har lång hållbarhet och finns tillgänglig i 5 nyanser.


Kommentarer

Populära inlägg