Bokrelease - UPPLUCKRINGEN av Lottie Wahlin

I går efter jobbet så var jag på en bokrelease hos min gulliga granne Lottie Wahlin som nu gett ut boken UPPLUCKRINGEN. Det var ett fantastiskt trevligt mingelparty,med massor med folk som kom, och många intressanta personer som befann sig på en och samma plats. Lottie är sedan tidigare författare till ett flertal böcker och har även spelat in CD-skivor med vägledda meditationer. Lottie är även en av medgrundarna till Akademin tillsammans med två andra, bl.aVendela Cederholm, där de har olika Mediumkurser som man kan gå. Självklart så köpte jag hennes bok, och det skall bli SÅÅ spännande att läsa den! :) Jag är även väldigt intresserad av att gå deras kurser! Här nedan bjuder jag på lite mingelbilder från gårdagen, samt en textbeskrivning av boken. Boken kostar 230kr och du kan beställa den  här på länken shop.books-on-demand.

Lite kort om innehållet av boken:
Det är oro i kosmos. Gränserna mellan de olika dimensionerna börjar luckras upp. Vad blir följderna när världar som normalt är skilda från varandra beblandas?
Cecilia Ängsljus är en vanlig kvinna med ett ovanligt jobb. Hon är medium och magiker. Cecilia har sin mottagning i Gamla stan i Stockholm där hon tar emot sina klienter. Privat lever hon familje­liv med man, barn och barnbarn. Barnbarnen visar sig också vara mediala och Cecilia tränar dem i smyg. 
På en kongress arrangerad av Svenska Magi- och Mediumförbun­det blir Cecilia, tillsammans med en mediurnkollega och en kvant­fysisker som forskar om Strängteorin, erbjuden ett uppdrag: att hjälpa till att lösa konflikter i granndimensionen Plusettan. Uppdraget visar sig bli mer farofyllt än hon anat då dimensionsup­pluckringen medfört konsekvenser som ingen förutsett. Ett spän­nande äventyr tar sin början! 
"Närhelst och varhelst det sker en nedgång i religion och andlig praktik stiger jag ner för att förinta fienden och återup­prätta de andliga principerna. Jag återkommer millenium efter millenium" 
Fri översättning från: Bhagavad-Gita as it is av Sri Aurobindo 
Plusettan är del 1 i romanserien Uppluckringen. Författaren, Lottie Wahlin, är själv verksam i medialt arbete som medium och lärare samt har en samhällsvetenskaplig bakgrund. 
Fina Lottie Wahlin



Lottis man och hunden var självklart på plats

Lägg till bildtext


Kommentarer

Populära inlägg