MAYBBELINE Spring Makeup 2018

MAYBELLINE har nu till våren kommit ut med en ny linje till sin basmakeup! Tanken är att  fast man är sminkad, skall ha en look som ser osminkad ut.
Jag fick ett pressutskick som jag nu håller på att testa för fullt. Jag har skrivit om deras nya läppstift i ett tidigare inlägg som verkligen sitter som berget. :)

Pressutskicket  bestod av lite olika basprodukter som du ser bilder på här nedan, men bland annat av deras nya mascara "total temtation" som du kan bygga upp en  volym med och med en mjuk touch som du bara kommer vilja ha mer av.

Maybelline Colossal Big Shot Tinted Primer- Denna mascara primer med fibrer från Maybelline ser du till att grunda med först innan du använder din vanliga mascara.  För maximal volym!

Ögonskuggorna Nudist Nr2 & Espresso Nr 30, skapar en naturlig look på ögonlocken.

MAYBELINE Dream Satin Liquid Foundation- För en slät & silkeslen hy. Den slätar ut porer utan att täppa till dem. Båda med solskyddsfaktor 13 i färgen nude & fawn.

MAYBELLINE Dream Satin BB cream foundation- För en perfekt hy med både primer & foundation. I färgen light-medium. Båda med solskyddsfaktor.



MAYBBELINE Dream Matte Mousse- Drömmer du om en matte perfektion? Dream Matte Mousse är lätt att applicera och ger dej överlägsen täckning.

Mitt lilla samlade pressutskick

Kommentarer

Populära inlägg