MAVALAS Juliga Läppstift & Nagellack


Jag har blivit fullkomligt kär i dessa söta små nagellack och läppstift som jag nu testat från Mavala! Läppstiften är även behändiga att ta med sig i handväskan, då de ju inte tar någon större plats! :)
Formulan i Mavalas läppstift Mavalip är baserad på utvalda oljor och vaxer som hjälper till att skydda läp- par från externa påfrestningar så som väder, vind och kyla. Läppstiftet motverkar torra läppar genom sin återfuktande formula och är både följsam och lätt att applicera. Ger en perfekt pigmenterad täckning och ett hållbart resultat. Mavalip nns i 20 stycken nyanser, från nude, klassiskt och tidlösa röda och rosa skalor till mörkt djup burgundyröd. En perfekt kombination av stil och funktion!
Rek ca pris 99kr. Läppstiften finns att köpa i utvalda butiker men går även att beställa här! Det jag har på mej just nu på bilden nedan heter California och är en varm juligt röd färg. Bär även nagellacket Toronto på bilden nedan som var en av deras nyheter nu i höst. Nagellacket finns att köpa på flesta stora kedjor som Åhlens, Kicks, H&M. 








Kommentarer

Populära inlägg