Humble Brush- Den miljövänliga tandborsten

För några dagar sedan fick jag en hemleverans av den miljövänliga tandborsten av bambu, Humble Brush, samt även deras ekologiska tandkräm.
The Humble Co tidigare Humble Brush har sedan företaget grundades i Sverige för fyra år sedan vuxit till att bli världens största producent av bambutandborstar.

Initiativtagaren till The Humble Co, Noel Abdayem, grundade företaget med visionen att producera miljövänliga och socialt ansvarstagande bambuborstar och samtidigt hjälpa människor att njuta av ett friskt leende. Många människor har inte tillgång till grundläggande verktyg och hjälpmedel såsom en tandborste för att förhindra munsjukdomar,och många känner inte till vikten av bra munhälsa för det allmänna hälsotillståndet. Det är här alla kan hjälpa till. The Humble Co tillverkar produkter som är bra för dig och samtidigt snälla mot vår planet. I tillägg leder varje köp av produkter från The Humble Co till finansiering av munvårdsprojekt till förmån för behövande barn.

" Go Humble Give Smiles"

Humble Smile Foundation
Donationer administreras av The Humble Smile Foundation, en icke-vinstdrivande organisation med säte i Sverige,som bland annat samarbetar med Tandläkare Utan Gränser och A Child´s Smile. I dag kan The Humble Co stoltsera med att ha över 20 aktiva kundfinansierade välgörenhetsprojekt runt om i världen, 40 000 utförda behandlingar och 100.000- tals skänkta tandborstar.
Tandborstarna kostar ca 29kr och du hittar dem bl.a på Apotea.





Kommentarer

Populära inlägg